Последната актуална информация на тази версия на МТИТС е от 19 октомври 2016 г.
Можете да достъпите новата версия, както и актуална информация от тук.
Нови назначения в Министерството на транспорта и съобщенията 01.08.2003

Днес, 01.08.2003 г., министър-председателя Симеон Сакскобургготски освободи от длъжност заместник-министрите на транспорта и съобщенията Любомил Иванов и Милчо Миланов.

За нов заместник-министър на МТС е назначена Анелия Михайлова Крушкова.

Зам.-министър Красимира Мартинова запазва досега заеманата длъжност.

Също днес вицепремиерът и министър на транспорта и съобщенията Николай Василев освободи от длъжността "изпълнителен директор" на Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация" Сергей Николов Георгиев и назначи на негово място Христо Йорданов Минков, чийто пост досега беше главен секретар на Агенцията.

Министър Николай Василев освободи от длъжността "ръководител-главен директор" на Авиоотряд 28 Eвгени Цветков Цветков по негова молба. На негово място е назначен Ангел Александров Узунов.

Биографични справки:

Анелия Крушкова е завършила висшето си образование във ВИИ "Карл Маркс", специалност "Икономика и управление на транспорта". Специализирала е маркетинг и мениджмънт в Германия и бюджетиране и контрол в Швейцария.

Работила е в спедиторските фирми "Деспред" и "Милицер и Мюнх" като спедитор. От 1997 г. до момента е била управител на спедиторска фирма "Данзас" ЕООД.

Владее немски, английски, италиански и руски езици. Съосновател е на Българо-италианската търговска камара и на Бизнес-клуб "Жените - мениджъри в България", член е на Българо-щвейцарското дружество.

Христо Минков е роден на 22 юни 1949 г. в Казанлък. Има висше образование и е с квалификация "инженер - технолог". Работил е като секретар на комисията "Промишлено-стопански дейности" към Общинска администрация - гр. Хасково. Последната му заемана длъжност е като главен секретар на ИА "Автомобилна администрация".

Ангел Узунов е роден на 20 януари 1950 г. в с. Малък Манастир, Бургаска област. Завършил е висшето си образование във ВНВВУ "Георги Бенковски" със специалност летец-инженер.
Работил е в Изтребително-бомбардировъчен авиополк - Чешнигорово, бил е старши пилот и командир на звено в 16 Транспортен авиополк.

От 1989 г. досега е работил като командир, втори пилот и командир-инструктор в Авиоотряд 28. Бил е директор на дирекция "Летателна дейност" и директор на дирекция "Безопасност полети".Владее английски и руски езици.

  • КОНЦЕСИЯ НА ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
  • Концесии – актуално
  • е-услуги
  • Оперативна програма "Транспорт" 2007-2013
  • 940 9400
  • 150-години МСД
  • Обществен съвет
  • Стратегия за пътна безопасност
  • БДЖ онлайн продажби
  • Национална стратегия за развитието на широколентовия достъп
  • Цифрова програма за Европа
  • Открито управление
  • Отворени данни
  • Общоевропейски телефонни номера 116
Архив - Юли
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31  

Новини

Пощенска карта в колекционерски тираж отбелязва 120 години българското морско търговско корабоплаване
Министър Московски откри церемонията по случай 125-та годишнина на ТСВ
Министър Московски отвори офертите за концесия на пристанищен терминал „Бургас – Запад“ и на Централна жп гара Пловдив

Актуално за министерството

Предложения за отбелязване чрез пощенски марки и пощенски продукти на значими събития, годишнини и чествания през 2017 г.
Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията е бенефициент по проект "Сътрудничество и координация по TEN-T коридорите от основната мрежа, преминаващи през България", финансиран по Многогодишната работна програма на Механизма за свързване на Европа
Резултати, одобрени от Управляващия комитет по TEN-T проект „Sea2Sea” за разработване на мултимодален коридор за товарни превози, свързващ Егейско с Черно море.

България в Шенген

{structural_funds}

SOLVIT

Вход в системата

RSS feed