Последната актуална информация на тази версия на МТИТС е от 19 октомври 2016 г.
Можете да достъпите новата версия, както и актуална информация от тук.
РВД започва да набира онлайн кандидати за длъжността „Ръководител на полети“ 03.10.2012
Голям размер

ДП „Ръководство въздушно движение” започва да набира онлайн кандидати за длъжността „Ръководител на полети“. От 8 октомври 2012 г. всички лица, които желаят и отговарят на изискванията за заемане на тази длъжност, ще имат възможността да представят своята кандидатура на сайта за електронно кандидатстване www.atcos.bg. Интернет страницата е изградена специално за целите на кампанията за подбор на ръководител полети и ще обслужва цялостния процес на избор. След регистрация и попълване на формуляр за кандидатстване, всеки потребител ще може да се информира за статуса на своята кандидатура, както и за предстоящите етапи след получаване на одобрение на етап „Подбор по документи“.

В периода 8 октомври – 15 октомври 2012 г. документи ще бъдат приемани, както в деловодствата на ДП РВД в градовете София, Варна, Бургас, Пловдив и Горна Оряховица, така и онлайн на адрес www.atcos.bg. След 15 октомври 2012 г. процесът по кандидатстване ще се осъществява единствено онлайн.

С функционирането на сайта процесът по кандидатстване е изключително улеснен за участниците. По-малко от 10 минути ще са необходими на регистрирал се в сайта потребител за попълване на формуляра за кандидатстване, а след получаването на личен входящ номер от системата, ще може да следи статуса, както и етапа от подбора.

Всеки кандидат е необходимо да отговаря на определени задължителни изисквания, част от които са лицето да е със завършено висше образование с минимална образователно-квалификационна степен „бакалавър" и да е на възраст не повече от 30 години към датата на подаване на документите за участие. Важно условие е и участникът да не е отпадал на етап „Тест FEAST“ през последните 24 месеца, както и на етапи „Практически упражнения на тренажор” и „Интервю”. Повече информация за всички изисквания, ред на кандидатстване и етапи на подбора, можете да откриете в www.atcos.bg.

Подробни насоки за кандидатстване и впечатления за професията ще получат кандидатите, посетили традиционните „Дни на отворени врати“ в ДП РВД, които ще се проведат на 17 октомври (сряда) и 18 октомври (четвъртък) от 10:00 ч. За записване за участие в мероприятието е необходимо изпращане на трите имена на участника, телефон за обратна връзка и посочване на датата, на която желае да присъства на e-mail: yordanka.petrova@bulatsa.com. Местата са ограничени. Заявки за участие се приемат до 16 октомври. Получените след тази дата няма да се разглеждат.

 

  • КОНЦЕСИЯ НА ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
  • Концесии – актуално
  • е-услуги
  • Оперативна програма "Транспорт" 2007-2013
  • 940 9400
  • 150-години МСД
  • Обществен съвет
  • Стратегия за пътна безопасност
  • БДЖ онлайн продажби
  • Национална стратегия за развитието на широколентовия достъп
  • Цифрова програма за Европа
  • Открито управление
  • Отворени данни
  • Общоевропейски телефонни номера 116
Архив - Юли
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31  

Новини

Пощенска карта в колекционерски тираж отбелязва 120 години българското морско търговско корабоплаване
Министър Московски откри церемонията по случай 125-та годишнина на ТСВ
Министър Московски отвори офертите за концесия на пристанищен терминал „Бургас – Запад“ и на Централна жп гара Пловдив

Актуално за министерството

Предложения за отбелязване чрез пощенски марки и пощенски продукти на значими събития, годишнини и чествания през 2017 г.
Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията е бенефициент по проект "Сътрудничество и координация по TEN-T коридорите от основната мрежа, преминаващи през България", финансиран по Многогодишната работна програма на Механизма за свързване на Европа
Резултати, одобрени от Управляващия комитет по TEN-T проект „Sea2Sea” за разработване на мултимодален коридор за товарни превози, свързващ Егейско с Черно море.

България в Шенген

{structural_funds}

SOLVIT

Вход в системата

RSS feed