Последната актуална информация на тази версия на МТИТС е от 19 октомври 2016 г.
Можете да достъпите новата версия, както и актуална информация от тук.
Вицепремиерът Василев ще подкрепя от Варна националите 24.03.2005

Вицепремиерът и министър на транспорта и съобщенията Николай Василев ще подкрепя от Варна българския национален отбор за мача му в събота с Швеция. За тази цел на входа на Морската градина по негова инициатива ще бъде изградена видеостена. Така всички варненски фенове на футбола ще имат възможност да проследят двубоя между България и Швеция. От 17.00 часа Група “ТЕ” ще се грижи за доброто настроение на поддръжниците на българския национален тим.

На полувремето ще бъде осъществена пряка видеовръзка между министър Василев и талисмана на българския национален отбор Йордан Лечков, както и с министъра на младежта и спорта Васил Иванов-Лучано. Те ще поздравят варненските фенове и ще направят коментар за първото полувреме. А в края на мача селекционерът на националите Христо Стоичков ще направи разбор на изтеклия двубой специално за варненските запалянковци.

***

Вицепремиерът Николай Василев ще получи наградата “Златна маска” за безрезервната му подкрепа и оказана финансова помощ на варненския драматичен театър “Стоян Бъчваров”. Министър Василев осигури 18 хил. лева за ремонт на подовото покритие на сцената.

Наградата ще бъде връчена на министър Василев на 27 март 2005 г., неделя, в 17.00 часа в сградата на театъра. По традиция наградата се връчва на Международния ден на театъра.

Преди това – в 15.30 часа, в кафе “Опера” (в непосредствена близост до сградата на варненския драматичен театър “Стоян Бъчваров”) вицепремиерът Николай Василев ще вземе участие в среща с представители на 18 неправителствени организации на хората с увреждания във Варненска област заедно с областния управител на Варна Яни Янев.

В понеделник, 28 март 2005 г., в 17.00 часа вицепремиерът Василев ще присъства на откриването на редовната линия на “Austrian airways” Виена – Варна – Виена на Летище Варна.

За допълнителна информация:
Вера Деянова, Пресцентър,
Министерство на транспорта и съобщенията
Тел: 940 95 34
e-mail: vdeianova@mtc.government.bg

  • КОНЦЕСИЯ НА ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
  • Концесии – актуално
  • е-услуги
  • Оперативна програма "Транспорт" 2007-2013
  • 940 9400
  • 150-години МСД
  • Обществен съвет
  • Стратегия за пътна безопасност
  • БДЖ онлайн продажби
  • Национална стратегия за развитието на широколентовия достъп
  • Цифрова програма за Европа
  • Открито управление
  • Отворени данни
  • Общоевропейски телефонни номера 116
Архив - Юли
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31  

Новини

Пощенска карта в колекционерски тираж отбелязва 120 години българското морско търговско корабоплаване
Министър Московски откри церемонията по случай 125-та годишнина на ТСВ
Министър Московски отвори офертите за концесия на пристанищен терминал „Бургас – Запад“ и на Централна жп гара Пловдив

Актуално за министерството

Предложения за отбелязване чрез пощенски марки и пощенски продукти на значими събития, годишнини и чествания през 2017 г.
Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията е бенефициент по проект "Сътрудничество и координация по TEN-T коридорите от основната мрежа, преминаващи през България", финансиран по Многогодишната работна програма на Механизма за свързване на Европа
Резултати, одобрени от Управляващия комитет по TEN-T проект „Sea2Sea” за разработване на мултимодален коридор за товарни превози, свързващ Егейско с Черно море.

България в Шенген

{structural_funds}

SOLVIT

Вход в системата

RSS feed