ул. "Дякон Игнатий" № 9, София 1000
Република България
тел: (+359 2) 940 9771;
факс (+359 2) 988 5094
e-mail: mail@mtitc.government.bg
website: www.mtitc.government.bg
  Начало » Транспорт » Нормативни актове » Проекти

Проект на Групата по политика в радиспектъра към Европейската комисия за Лицензираното съвместно използване на спектъра 25.06.2013
Голям размер

 

Групата по политика в радиоспектъра (RSPG) към Европейската комисия открива процедура на обществена консултация с всички заинтересовани страни на подготвения Проект на становище за Лицензирания съвместен достъп до спектъра.

 

Участниците се умоляват да се идентифицират ясно в отговора си, както и да конкретизират района, който  представляват, ако е необходимо

Всички отговори се публикуват на сайта на Групата (http://www.rspg-spectrum.eu/consultations/index_en.htm ), освен ако не е посочено друго от отговарящия.

RSPG и Европейската комисия не носят отговорност за съдържанието на публикуваните отговори.

Може да изпращате отговорите на общественото допитване до 23 август 2013 г. на електронна поща до CNECT RSPG (CNECT-RSPG@ec.europa.eu ) или чрез обикновена поща на адрес: 

Radio Spectrum Policy Group - Secretariat
DG
CNECT B4: Spectrum - Office: BU33 7/55
Address: European Commission, B-1049 Bruxelles, Belgium

Пълният текст на проекта на Групата по политика в радиспектъра към Европейската комисия за Лицензираното съвместно използване на спектъра може да се види в Приложението.

 

 

Приложение
 Проект на Групата по политика в радиспектъра към Европейската комисия за Лицензираното съвместно използване на спектъра (182 KB)

© Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията на Република България
2014 Всички права запазени