ул. "Дякон Игнатий" № 9, София 1000
Република България
тел: (+359 2) 940 9771;
факс (+359 2) 988 5094
e-mail: mail@mtitc.government.bg
website: www.mtitc.government.bg
  Начало » Новини

"България Ер" ще превози тленните останки на загиналите българи в атентатите в Испания 14.03.2004

По предложение на изпълнителния директор на "България Ер" Константин Тасков националният превозвач ще превози тленните останки на загиналите в терористичните атентати в Испания българи. Това обяви днес вицепремиерът Николай Василев, който е на двудневно посещение в Бургаска област.

"България Ер" ще предостави и по два безплатни билета на близките на пострадалите от атентата българи, обяви още министър Василев.

По време на визита си вицепремиерът Николай Василев се срещна с кмета на община Камено Димитър Которов и дари 5 компютъра на общината.

През втория ден на посещението на министъра на транспорта и съобщенията в Бургас ще бъде подписано Допълнително споразумение № 1 към Договора между "Пристанище Бургас" ЕАД и изпълнителя Penta Ocean/Mitsubishi JV (POM), Япония. Подписването ще се проведе от 12.00 ч на 15 март, понеделник, в Голямата зала на Пристанището.

Предвидени са още срещи с областния управител Иван Витанов, с кмета на град Бургас Йоан Костадинов, както и посещение на железопътната гара.

За допълнителна информация:
Румяна Якимова, Пресцент
ър,
Министерство на транспорта и съобщенията
Тел: 0886 843062
e-mail: ryakimova@mtc.government.bg


© Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията на Република България
2014 Всички права запазени