ул. "Дякон Игнатий" № 9, София 1000
Република България
тел: (+359 2) 940 9771;
факс (+359 2) 988 5094
e-mail: mail@mtitc.government.bg
website: www.mtitc.government.bg
  Начало » Новини

Вицепремиерът Василев ще открие сесия на Смесената междуправителствена българо-албанска комисия 23.03.2004

На 29 и 30 март 2004 г. в Тирана, Албания, ще се проведе Четвъртата сесия на Смесената междуправителствена българо-албанска комисия за търговско-икономическо сътрудничество. Вицепремиерът Николай Василев ще ръководи българската делегация, в която от МТС участва и заместник-министър Анелия Крушкова.

На 29 март министър Василев ще се срещне с министъра на транспорта и телекомуникациите на Албания Спартак Почи. По-късно двамата министри ще открият заседанието на Четвъртата сесия на Смесената междуправителствена българо-албанска комисия за търговско-икономическо сътрудничество и Българо-албански бизнес-форум. През деня министър Василев ще разговаря и с Юли Буфи, председател на икономическата комисия на албанския парламент, с Кастриот Ислями, министър на външните работи и с Анастас Ангели, министър на икономиката.

На 30 март вицепремиерът Николай Василев и министър Спартак Почи ще подпишат протокола от Четвъртата сесия на Смесената междуправителствена българо-албанска комисия за търговско-икономическо сътрудничество. Василев и Почи ще подпишат официално и Спогодба между правителството на Република България и Република Албания за сътрудничество в областта на информационното общество, телекомуникациите и пощенските услуги. По-късно през деня ще бъдат подписани Протокол за сътрудничество между търговско-промишлените палати на двете страни и Протокол за сътрудничество между агенциите за малки и средни предприятия. Българската делегация ще посети и Пристанище Дуръс.

Уважаеми колеги, каним ви да пътувате с нас, за да отразите събитието. МТС ще плати самолетните билети, а нощувката /60 евро/ и дневните са за ваша сметка.

Очакваме да потвърдите вашето участие в пътуването до сряда, 24 март, до 12 ч на тел. 94 09 625.

За допълнителна информация:
Радослава Петрова, Пресцентър,
Министерство на транспорта и съобщенията
Тел: 940 96 25
e-mail: rpetrova@mtc.government.bg


© Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията на Република България
2014 Всички права запазени