ул. "Дякон Игнатий" № 9, София 1000
Република България
тел: (+359 2) 940 9771;
факс (+359 2) 988 5094
e-mail: mail@mtitc.government.bg
website: www.mtitc.government.bg
  Начало » Новини

Промени в борда на дружествата към МТС 08.09.2003

Със заповед на вицепремиера и министър на транспорта и съобщенията Николай Василев са направени следните промени в бордовете на дружествата към МТС.

От Съвета на директорите на "Пристанищен комплекс Русе" ЕАД е освободена Палма Василева Тараланска-Петкова. На нейна място е назначена Наталия Владимирова Апостолова.

Андрей Людмилов Брешков е новият член на Съвета на директорите на "България Ер".

Нина Лукова Димитрова е освободена от Съвета на директорите на "Български пощи" ЕАД, на нейно място е назначен Олег Стоилов Златарски.

От Съвета на директорите на "Българска телекомуникационна компания" ЕАД е освободена Ралица Георгиева Маринова. За нов член е назначен Неделчо Василев Неделчев.

Радослав Людмилов Бозаджиев е освободен от Съвета на директорите на "Летище Бургас" ЕАД, на негово място е назначена Нина Неделчева Тодорова.

От Съвета на директорите на "Леспорт" ЕАД гр. Варна е освободена Даниела Димитрова Керекова, на нейно място е назначен Димитър Стоянов Савов.

Олег Стоилов Златарски е освободен от Контролния съвет на Държавно предприятие "Транспортно строителство и възстановяване", за нов член е назначен Николай Кирилов Точев.

От Управителния съвет на Национална компания "Железопътна инфраструктура" е освободен Нахит Джевдет Зия и е назначен Бойко Димитров Ботев.


© Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията на Република България
2014 Всички права запазени