ул. "Дякон Игнатий" № 9, София 1000
Република България
тел: (+359 2) 940 9771;
факс (+359 2) 988 5094
e-mail: mail@mtitc.government.bg
website: www.mtitc.government.bg
  Начало » Новини

"БДЖ" осигури безплатни влакове за кампанията "БългарияДа - това е моята природа" за деца в неравностойно положение и деца от социални домове 13.05.2003

Планираното за 14 май 2003 г. (сряда) събитие "БългарияДа - Деца рисуват върху влак", част от събитията, организирани в подкрепа на инициативата "БългарияДа - това е моята природа" под патронажа на премиера Симеон Сакскобургготски се отлага поради отсъствието на министър Петров от страната.

По покана на гръцките министри на транспорта Христос Верелис и на търговския флот Йоргос Аномеритис, министър Пламен Петров заминава за Гърция за участие в неформална среща на министрите на транспорта и търговския флот, организирана от Гръцкото председателство на Европейския съюз, която ще се проведе от 15 до 19 май 2003 г.

От "БДЖ" са осигурени безплатни влакове за кампанията "БългарияДа - това е моята природа" за деца в неравностойно положение и деца от социални домове. За часа, датата и маршрутите на пътуванията ще ви информират от пресцентровете на областните управи.


© Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията на Република България
2014 Всички права запазени