ул. "Дякон Игнатий" № 9, София 1000
Република България
тел: (+359 2) 940 9771;
факс (+359 2) 988 5094
e-mail: mail@mtitc.government.bg
website: www.mtitc.government.bg
  Начало » Новини

Предстои подписване на договора за изграждане на нова пистова система и съпътстващи работи на Летище София - Лот Б2 08.11.2002

В периода 6 - 7 ноември 2002 г. бяха проведени и завършени успешно преговорите между кувейтския джойнт венчър Mohammed Abdulmohsin Al-Kharafi & Sons - Admak General Contracting Co и Летище София ЕАД за сключване на договор за изпълнение на "Проекта за реконструкция, развитие и разширение на Летище София", Лот Б2 "Изграждане на нова пистова система и съпътстващи работи". От страна на класиралия се на първо място участник в международния търг в преговорите участваха г-н Мохсен Камел, Генерален директор, г-н Хелми Ал-Гохари, Технически директор, г-н Моти Давид, Технически инженер и г-н Ричард Уитли, Консултант Q.S. По време на разговорите бяха постигнати договорености по всички въпроси.

След така протеклите преговори няма пречка да бъде официално парафиран и същинския договор. Следва да бъде извършена техническата подготовка на над 2000 страници договорна документация, спесификации и чертежи, както и официалното подписване на договора за строителство, на което събитие ще бъдете специални гости.


© Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията на Република България
2014 Всички права запазени