ул. "Дякон Игнатий" № 9, София 1000
Република България
тел: (+359 2) 940 9771;
факс (+359 2) 988 5094
e-mail: mail@mtitc.government.bg
website: www.mtitc.government.bg
  Начало » Новини

П О К А Н А 03.06.2002

"ЛЕТИЩЕ СОФИЯ"-ЕАД отправя настоящата покана до неопределен кръг търговци по смисъла на чл. 290, ал. 1 от Търговския закон да направят предложение в съответствие с Условията на поръчката и избора на изпълнител за изпълнение на : "Изработка и доставка на моторен високоповдигач с товароподемност 8 тона", съобразно Техническото задание и другите документи към Описанието на съществените условия на поръчката и за избор на изпълнителя за тази частна /необществена/ поръчка.

ПРАВНО И ФАКТИЧЕСКО ОСНОВАНИЕ за поръчката : частна поръчка за изработка и доставка на дълготраен материален актив, която изработка и доставка е финансирана със собствените на дружеството финансови средства от доходите от продажби, предназначени за закупуване на машини и съоръжения, съгласно Поименния списък за доставка на машини и съоръжения на "Летище София" ЕАД- летищно предприятие за 2002 година, Раздел "Дирекция "Наземно обслужване", утвърден от изпълнителния директор на "Летище София" ЕАД и не е финансирана от бюджетните средства от летищни такси по глава Х "Б" от ЗГВ а е финансирана чрез и е за сметка на частните средства на дружеството, състоящи се в приходите от продажбите на допълнителни услуги по раздел 5, "Карго и поща", секция 5.1. "Обработка на каргото", раздел 6 "Рампа", секция 6.4. "Товарене и разтоварване"от Анекс А на стандартния ИАТА договор за наземно обслужване.

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ на поръчката : гр. София, Аерогара София, бул. "Хр. Колумб" № 1.

СРОК НА ИЗПЪЛНЕНИЕ на поръчката : до 60 календарни дни от деня на подписване на договор;

КВАЛИФИКАЦИОННИ ИЗИСКВАНИЯ към кандидата за изпълнител, ИЗИСКВАНИЯ ЗА КАЧЕСТВО, НАЧИН НА ОБРАЗУВАНЕ НА ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕТО / ЦЕНАТА / и начин на плащане, ВИД И РАЗМЕР НА ГАРАНЦИЯТА ЗА УЧАСТИЕ И ЗА ДОБРО ИЗПЪЛНЕНИЕ и КРИТЕРИИ ЗА ОЦЕНКА НА ПРЕДЛОЖЕНИЯТА - СЪОБРАЗНО Описанието на условията на поръчката и условията за избора на изпълнител;

МЯСТО, НАЧИН И СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ на посочените в поканата Условия на поръчката и избора на изпълнител: Деловодството на "Летище София" ЕАД, София, 1540, Аерогара София; получаване - срещу приходен касов ордер за внасяне в касата на "ЛЕТИЩЕ СОФИЯ" ЕАД на невъзвръщаема сума 50 лева; срок за получаване - до 17.00 ч. на 15-ия работен ден от датата на публикуване на поканата.

МЯСТО, НАЧИН И СРОК ЗА ПОДАВАНЕ НА ПРЕДЛОЖЕНИЯТА: в мястото на получаване на Описанието и в срок до 17.00 ч на 25-тия работен ден след деня на публикуване на поканата за тази поръчка и МЯСТО И СРОК ЗА ОТВАРЯНЕ И ОБЯВЯВАНЕ НА ПРЕДЛОЖЕНИЯТА : В залата на "Летище София" ЕАД в 10.00 ч. на 26-тия работен ден след деня на публикуване на поканата за тази поръчка.


© Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията на Република България
2014 Всички права запазени