ул. "Дякон Игнатий" № 9, София 1000
Република България
тел: (+359 2) 940 9771;
факс (+359 2) 988 5094
e-mail: mail@mtitc.government.bg
website: www.mtitc.government.bg
  Начало » Новини

МТ пуска в експлоатация 17 специализирани автомобила за контрол по пътищата 24.11.2006
Голям размер

Министерството на транспорта пуска официално в експлоатация 17 специализирани автомобила за контрол по пътищата. Тези автомобили са предоставени на нашата страна по проект на програмата PHARE на тема „Ефективно функциониране на контролна система за пътни проверки на времето за управление, прекъсване и почивка на пътя и в предприятията”. ИА ”Автомобилна администрация” е краен потребител на работния проект.

Събитието ще се състои на 27 ноември, понеделник, от 11.00 ч в заседателната зала на третия етаж в Министерството на транспорта. След официалното представяне на проекта гостите ще имат възможнаст да разгладат мобилните лаборатории, които ще бъдат паркирани пред МТ. По същото време ще бъдат демонстрирани и новите униформи на инспекторския състав на ИА “Автомобилна администрация”.

На церемонията ще присъстват министърът на транспорта Петър Мутафчиев, министърът на финансите Пламен Орешарски, председателят на парламентарната комисия по транспорт и телекомуникации Йордан Мирчев, народни представители, ръководителят на Делегацията на Европейската комисия в България Майкъл Хъмфрис, извънредният и пълномощен посланик на Федерална република Германия Михаел Гайер, извънредният и пълномощен посланик на Република Франция Ив Сен-Жур и експерти от Министерството на транспорта.

За допълнителна информация:
Костадин Вардев, Пресцентър,
Министерство на транспорта
Тел: 940 96 20
e-mail:
kvardev@mt.government.bg


© Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията на Република България
2014 Всички права запазени