ул. "Дякон Игнатий" № 9, София 1000
Република България
тел: (+359 2) 940 9771;
факс (+359 2) 988 5094
e-mail: mail@mtitc.government.bg
website: www.mtitc.government.bg
  Начало » Новини

ДП „ТСВ” получи сертификат ISO 9001:2000 31.08.2007
Голям размер

ДП "Транспортно строителство и възстановяване" получи днес международен сертификат за внедрена система за управление на качеството ISO 9001:2000. Той е издаден от Quality Austria - OQS Certification and Evaluation.  Мениджърът на сертифициращата фирма за България Георги Грънчаров връчи официалния документ на главния директор на ДП „ТСВ" Веселин Кожухаров.

В условията на голяма конкуренция в строителния отрасъл и на непрекъснато повишаване на изискванията на инвеститорите и клиентите, ръководството на ДП „Транспортно строителство и възстановяване" полага максимални усилия за осигуряването на ефективна организация и управление на предприятието, както и за приобщаването му към европейските принципи на работа в строително-монтажните дейности.

Системата за управление на качеството е разработена с помощта на квалифицирани специалисти от "Софконтрол консулт" ООД и обхваща процесите, свързани с дейността на предприятието по осигуряване на необходимите ресурси, по планиране на производството, връзките с клиенти и доставчици, управление на човешките ресурси, строителството, поддържането и възстановяването на всички видове подземни и надземни строителни съоръжения и производството на строителни материали.

В тази насока в стратегията за развитие на предприятието е залегнало и внедряването на съвременни системи за управление на качеството по серията стандарти ISO. С разширение на обхвата на защитения сертификат Дирекция "Безопасност и управление на качеството", разработи и е в процес на внедряване на Система за управление на безопасни и здравословни условия на труд, съгласно OHSAS ISO 18000.

За допълнителна информация:
Вера Деянова, Пресцентър,
Министерство на транспорта
Тел: 940 95 34
e-mail: vdeianova@mt.government.bg


© Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията на Република България
2014 Всички права запазени