ул. "Дякон Игнатий" № 9, София 1000
Република България
тел: (+359 2) 940 9771;
факс (+359 2) 988 5094
e-mail: mail@mtitc.government.bg
website: www.mtitc.government.bg
  Начало » Новини

Министър Мутафчиев ще присъства на заседание на Управителния комитет на проекта „Супер Бургас” 16.01.2009
Голям размер

 Министърът на транспорта Петър Мутафчиев ще присъства на първото за годината заседание на Управителния комитет на проекта „Зона за обществен достъп на транспортен възел морска гара, железопътна гара, автогара - Бургас", известен като проект "Супер Бургас". Заседанието е насрочено за понеделник, 19.01.2009 година, от 10 часа, в сградата на пристанище Бургас. На него ще присъстват областният управител на Бургас Любомир Пантелеев, кметът на общината Димитър Николов, депутати от парламентарната комисия по транспорт и съобщения, главният архитект на общината. Домакин на срещата ще бъде изпълнителният директор на пристанище Бургас Аргир Бояджиев.

Министър Мутафчиев е председател на Управителния комитет на проекта. Негови членове са зам.-министри на регионалното развитие и благоустройството, на финансите, на околната среда и водите, на отбраната, на културата, заместник-кмет на община Бургас.

За 11.30 часа е предвиден кратък брифинг, след който ще бъде направена обиколка на територията на зоната за обществен достъп - Бургас.

За допълнителна информация:
Гергана Гроздева, Пресцентър,
Министерство на транспорта
Тел: 9409 625
e-mail: ggrozdeva@mt.government.bg


© Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията на Република България
2014 Всички права запазени