ул. "Дякон Игнатий" № 9, София 1000
Република България
тел: (+359 2) 940 9771;
факс (+359 2) 988 5094
e-mail: mail@mtitc.government.bg
website: www.mtitc.government.bg
  Начало » Новини

Ивайло Московски и Камен Кичев са новите заместник-министри на МТИТС 03.08.2009
Голям размер

Ивайло Московски и Камен Кичев са новите заместник-министри на транспорта, информационните технологии и съобщенията.

Камен Кичев ще отговаря за координацията и развитието на транспорта, а Ивайло Московски ще се заеме с европейските програми и проекти и евро-атлантическо сътрудничество.

Двамата заместник-министри ще бъдат официално представени от министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Александър Цветков в четвъртък, 6 август 2009 г., в 11.00 часа в сградата на министерството.

Ивайло Московски е завършил публични финанси в УНСС и е магистър по финансов мениджмънт. Владее немски, английски и руски езици. До момента е заемал ръководни длъжности в редица компании с чуждестранно участие. Изготвял е доклади за оценката на пазарния потенциал и анализи за икономическото състояние на пазара в България, както и икономически маркетингови стратегии. Член е на управителния съвет и заместник-председател на Асоциацията на производителите от леката промишленост, както и председател на комисията по конкурентноспособност към същата асоциация.

Камен Кичев е с богат опит в областта на въздушния транспорт. От 2004 г. до сега е регионален директор на Австрийските аеролинии за България, Македония, Косово и Черна гора. Заема и ръководни постове в обществени и професионални организации, като Българската организация за конгресен туризъм, Международната асоциация за въздушен транспорт (IATA) и други. Завършил е Техническия университет в София. Владее английски език.

За допълнителна информация:
Вера Деянова, Пресцентър
,
Министерство на транспорта,
информационните технологии
и съобщенията
Тел: 02/ 9409 534
e-mail:
vdeianova@mt.government.bg

 

 


© Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията на Република България
2014 Всички права запазени