ул. "Дякон Игнатий" № 9, София 1000
Република България
тел: (+359 2) 940 9771;
факс (+359 2) 988 5094
e-mail: mail@mtitc.government.bg
website: www.mtitc.government.bg
  Начало » Новини

Зам. министър Камен Кичев се срещна с браншови организации от водния транспорт 24.09.2009
Голям размер

Заместник-министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Камен Кичев се срещна днес с представители на браншови организации в областта на водния транспорт.

По време на разговорите присъстващите изложиха свои проблеми и вижданията за по-доброто функциониране на отрасъла. Постигната бе договореност за регулярни срещи на бранша. Неговите представители заявиха пред зам.-министър Кичев своята категорична готовност да сътрудничат активно на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията.

Договорено бе сформиране на работни групи, които да акцентират на актуалните проблеми и да предлагат възможните решения в бранша. За максимална полезност и целенасоченост в общите действия, се прие предложението на зам.-министър Кичев - групите да са три: за морския, за речния транспорт и за пристанищата, като се разчита на пряк диалог със социалните партньори.

Проведените срещи са доказателство за откритата политика, провеждана от МТИТС и за желанието да се работи в тясно сътрудничество с браншовите организации. Всички проекти за законодателни промени ще се бъдат обсъждани и съгласувани с организациите от водния отрасъл, увери присъстващите зам.-министър Камен Кичев.

За допълнителна информация:
Гергана Гроздева, Пресцентър,
Министерство на транспорта,
информационните технологии
и съобщенията
Тел: 9409 625
e-mail: ggrozdeva@mtitc.government.bg


© Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията на Република България
2014 Всички права запазени