ул. "Дякон Игнатий" № 9, София 1000
Република България
тел: (+359 2) 940 9771;
факс (+359 2) 988 5094
e-mail: mail@mtitc.government.bg
website: www.mtitc.government.bg
  Начало » Новини

Зам министър Кичев инспектира Пристанище Бургас 02.10.2009
Голям размер

  МТИТС работи съвместно с местната власт

Заместник-министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Камен Кичев направи днес работно посещение в Бургас, където бе запознат с проблемите на региона. Той бе придружен от областния управител Константин Гребенаров и кмета  Димитър Николов, като  доказателство за взаимодействието между МТИТС, изпълнителната и местната власт.

Проведени бяха срещи с представители от Морска и Пристанищна администрации и Пристанище Бургас. Дискутирани бяха извършените проверки.

При посещението им на Порт Бургас, новото ръководство на дружеството представи предприетите антикирикризисни мерки и програмата им за развитие. Заместник-министър Кичев разговаря и със служителите, за да чуе и тяхното мнение по предприетите мерки.

Камен Кичев, Константин Гребенаров и Димитър Николов направиха оглед и новия терминал 2 А на пристанището.

Единодушие бе постигнато по организацията на общата визия на града. Основното е всички институции да работят в синхрон за по-доброто развитие на региона.

В напрегната си програма Камен Кичев посети и Летище Бургас, където поднесе своите и на МТИТС поздравления и засвидетелства лично уважение към директора на Аеропорта Калин Барзов. След дългогодишния си опит и принос в българската авиация той се оттегли от поста.

За допълнителна информация:
Гергана Гроздева, Пресцентър,
Министерство на транспорта,
информационните технологии
и съобщенията
Тел: 9409 625
e-mail: ggrozdeva@mtitc.government.bg

 


© Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията на Република България
2014 Всички права запазени