ул. "Дякон Игнатий" № 9, София 1000
Република България
тел: (+359 2) 940 9771;
факс (+359 2) 988 5094
e-mail: mail@mtitc.government.bg
website: www.mtitc.government.bg
  Начало » Новини

Министър Александър Цветков награди участници в анкетата за име на летище София 08.03.2010
Голям размер

Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Александър Цветков и главният редактор на вестник „24 часа” Венелина Гочева връчиха днес награди на изтеглените с жребий участници в анкета за име на летище София Цветан Кунчев и Мария Николова.

 Министър Цветков подари два двупосочни билета до Париж на Мария Николова. Цветан Кунчев беше награден от Венелина Гочева с картина, хонорар и колекция от забавни фланелки.

Спечелилите наградите участваха в анкета на в. „24 часа”, БНТ и БНР за име на летище София. Имената на наградените бяха изтеглени на 18 февруари, т.г. в присъствието на юрист от Вестникарска група България.

 Припомняме, че на 16 ноември журналистът Петър Пунчев поиска от страниците на в. „24 часа” Враждебна да отпадне от името на летище София.

 „24 часа”, БНТ и БНР започнаха инициатива за смяна на името на летище София. Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията откри на сайта си анкета, с която попита „Искате ли „Враждебна” да отпадне от името на летище София?”. 83% от участвалите в анкетата на МТИТС отговориха положително. В началото на месец януари официално отпадна „Враждебна” от името на летище София.

За информация:
Зорница Петкова, Пресцентър,
Министерство на транспорта,
информационните технологии
и съобщенията
Тел: 02/ 9409 534
e-mail: zpetkova@mtitc.government.bg


© Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията на Република България
2014 Всички права запазени