ул. "Дякон Игнатий" № 9, София 1000
Република България
тел: (+359 2) 940 9771;
факс (+359 2) 988 5094
e-mail: mail@mtitc.government.bg
website: www.mtitc.government.bg
  Начало » Новини

Регионален форум за електронно управление събира представители на администрациите и бизнеса от Югоизточна Европа 11.05.2010
Голям размер

Международен форум Webit eGov Summit под патронажа на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията ще събере на 26 и 27 май в НДК представители на правителствата, администрациите и бизнеса от Югоизточна Европа в сектора „Електронно управление“. Организатор на събитието е е-Академия.

Конференцията ще покаже реалното приложение на съвременните технологии в работата на правителствата и общините. Експертите от държавния сектор ще се запознаят с опита на страни от региона в прилагане на най-добрите практики от бизнеса в правителствените програми. Форумът ще даде възможност на  компаниите да представят свои технологични решения.

Темите на събитието включват: правителството като предприятие; взаимодействие между правителството и гражданите; правителството и бизнеса; електронно правителство и информационна сигурност; европейски програми за местно и регионално развитие; електронно здравеопазване.

Очаква се участие в конференцията да вземат повече от 300 технологични новатори от всички нива на управление, предприятия от частния сектор, консултанти. Поканени са представители от Гърция, Турция, Румъния, Сърбия, Македония, Италия, Испания, Германия, Дания, Франция и други.

За информация:
Емилия Филчева, Пресцентър,
Министерство на транспорта,
информационните технологии
и съобщенията
Тел: 02/ 9409 434
e-mail:
ephilcheva@mtitc.government.bg

 

 

 


© Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията на Република България
2014 Всички права запазени