ул. "Дякон Игнатий" № 9, София 1000
Република България
тел: (+359 2) 940 9771;
факс (+359 2) 988 5094
e-mail: mail@mtitc.government.bg
website: www.mtitc.government.bg
  Начало » Новини

Министър Александър Цветков откри международната регата "Тол шипс – Исторически морета 2010" 21.05.2010
Голям размер

Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията  Александър Цветков участва в официалната церемония по откриването на международната регата „Тол шипс – Исторически морета 2010” във Варна.

Министър Цветков поздрави участниците от името на министър-председателя Бойко Борисов, който е патрон на събитието и пожела успех на българския кораб „Калиакра”. България за първи път е домакин на регатата и съм удовлетворен да съобщя, че държавата прояви ангажираност като освободи участниците от пристанищни такси, за да може страната ни да бъде гостоприемен домакин на международна проява от такъв ранг, допълни той в своето приветствие.

По-рано днес министър Цветков посети във Варна Морския спасително-координационен център към ИА „Морска администрация”, Центъра за контрол на корабния трафик и Центъра за управление на морския и речния транспорт и информационно обслужване на корабоплаването към ДП „Пристанищна инфраструктура”, където инспектира работата на служителите и се запозна със системите за управление.

 

 

 

 

 

За информация:
Милан Мартинов, Пресцентър
,
Министерство на транспорта,
информационните технологии
и съобщенията
Тел: 02/ 9409 625
e-mail:
mmartinov@mtitc.government.bg


© Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията на Република България
2014 Всички права запазени