ул. "Дякон Игнатий" № 9, София 1000
Република България
тел: (+359 2) 940 9771;
факс (+359 2) 988 5094
e-mail: mail@mtitc.government.bg
website: www.mtitc.government.bg
  Начало » Новини

Министър Цветков се срещна днес с превозвачи, претърпели щети от нападения в Гърция 30.09.2010
Голям размер

Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Александър Цветков се срещна днес в Пловдив с превозвачи, които претърпяха щети в следствие на нападенията над техни камиони на гръцка територия.

По време на срещата министър Цветков заяви, че е притеснен от продължаващите ексцесии и нападения над български камиони преминаващи през гръцка територия. Той увери превозвачите, че ще бъдат предприети всички възможни действия за разрешаването на този проблем и изрази надежда, че гръцките власти ще вземат необходимите мерки за защита на български камиони преминаващи през Гърция.

На интернет страницата на ИА „Автомобилна администрация” могат да бъдат подавани сигнали за инциденти с български камиони на гръцка територия на телефон 02/ 930 88 94

(http://www.rta.government.bg/anticorruption.html).

Припомняме Ви, че сигналите за нападнати български камиони в Гърция, които постъпиха в Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията бяха изпратени до Министерството на външните работи и на база на тях беше изпратена вербална нота до гръцката страна.

За информация:
Костадин Вардев, Пресцентър,
Министерство на транспорта,
информационните технологии
и съобщенията
Тел: 02/ 9409 620
e-mail:
kvardev@mtitc.government.bg


© Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията на Република България
2014 Всички права запазени