ул. "Дякон Игнатий" № 9, София 1000
Република България
тел: (+359 2) 940 9771;
факс (+359 2) 988 5094
e-mail: mail@mtitc.government.bg
website: www.mtitc.government.bg
  Начало » Новини

МТИТС организира кръгла маса с бизнес организации за представяне на проект по ОПАК 17.02.2011
Голям размер

Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията организира кръгла маса с бизнес организации във връзка с изпълнение на проект „Развитие на административното обслужване по електронен път”, осъществяван с финансовата подкрепа на Оперативната програма „Административен капацитет”, съфинансиранa от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд. По време на събитието бяха представени и консултирани избраните за реализация по електронен път административни услуги и технологията за реализацията им.

Във Форума участваха представители на Българска стопанска камара, Българска търговско-промишлена палата, Конфедерация на работодателите и индустриалците в България, Асоциация на банките в България, Национална предприемаческа и занаятчийска камара, Асоциация на индустриалния капитал в България, Български Пощенски Съюз.

Изборът на услугите е в напреднал етап, а след конкурса за изпълнител ще стартира тяхната реализация. Чрез използването на избраните услуги ще се намали значително времето за тяхното изпълнение.

В съответствие със заложените в проектното предложение дейности, предстои реализацията на 50 приоритетни електронни услуги за централната администрация и до 50 за общините след провеждане на процедура по Закона за обществените поръчки.

 

 

За информация:
Емилия Филчева, Пресцентър,
Министерство на транспорта
,
информационните технологии
и съобщенията
Тел: 02/ 9409 434
0887 884 880
e-mail:
ephilcheva@mtitc.government.bg
press@mtitc.government.bg


© Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията на Република България
2014 Всички права запазени