ул. "Дякон Игнатий" № 9, София 1000
Република България
тел: (+359 2) 940 9771;
факс (+359 2) 988 5094
e-mail: mail@mtitc.government.bg
website: www.mtitc.government.bg
  Начало » Новини

Промени в управителните органи на Летище София и Летище Бургас 21.12.2005
Голям размер

Изпълнителният директор на „Летище София” ЕАД Калин Барзов е освободен от длъжност по негова молба и е назначен за изпълнителен директор на „Летище Бургас” ЕАД.

В Съвета на директорите на Летище София на мястото на Калин Барзов е избран и.д. главният секретар на Министерството на транспорта Румен Христов. Останалите членове запазват своите постове – Никола Каварджиклиев и Деляна Сечанска. Председател на борда е заместник-министърът на транспорта Юджел Атилла.

След заседание на Съвета на директорите за изпълнителен директор на Летище София е определен Пламен Станчев. Досега Станчев е работил в швейцарската логистична фирма M&M Карго сървис. Преди това в продължение на 23 години e заемал следните длъжности в БГА "Балкан" и А/К "Балкан": ръководител "Кабинен състав", директор на дирекция "In-flight service" и ръководител направление "Обслужване".

Няма други промени в ръководството на Летище Бургас. Членовете на управителния орган са: Евгений Мосинов, Димитър Димитров, Нина Тодорова и Мариела Павлова.

За допълнителна информация:
Вера Деянова, Пресцентър,
Министерство на транспорта
Тел: 940 95 34
e-mail: vdeianova@mt.government.bg


© Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията на Република България
2014 Всички права запазени