ул. "Дякон Игнатий" № 9, София 1000
Република България
тел: (+359 2) 940 9771;
факс (+359 2) 988 5094
e-mail: mail@mtitc.government.bg
website: www.mtitc.government.bg
  Начало » Новини

Нов пощенски офис във Военно-медицинска академия ще обслужва над 3000 медици, пациенти и студенти 11.03.2013
Голям размер

След пощенските станции в метрото, хипермаркетите, висшите училища, Военно-медицинска академия е най-новото място, където „Български пощи" започват да предлагат своите услуги. Това каза заместник-министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Валери Борисов по време на откриването на нов пощенски офис в централната сграда на академията.

Над 3000 медици, пациенти, преподаватели и студенти ще бъдат обслужвани на ден от изнесеното работно място на „Български пощи”. Сред услугите, които ще бъдат предоставяни, са приемане на пощенски пратки; вътрешни и международни парични преводи, куриерски пратки; плащане на битови сметки, местни данъци и такси

По думите на заместник-министър Борисов, за по-малко от две години, около 50 пощенски станции в цялата страна са ремонтирани, новооткрити или са преместени на по-удобно за гражданите място. Два ключови разменно-сортировъчни центъра - в Бургас и Варна са изградени в по–комуникативни райони и на значително по-голяма площ.

На отркиването на пощенския офис днес присъстваха още изпълнителният директор на  „Български пощи" ЕАД Деян Дънешки и началникът на Катедрата по военна медицина във Военно-медицинска академия Асен Петков.

 

 

 

 

 

 

 

 

Емилия Филчева, Пресцентър,
Министерство на транспорта,
информационните технологии
и съобщенията
Тел: 02/ 9409 434
0887 884 880
e-mail:
ephilcheva@mtitc.government.bg
e-mail: press@mtitc.government.bg

 


© Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията на Република България
2014 Всички права запазени