ул. "Дякон Игнатий" № 9, София 1000
Република България
тел: (+359 2) 940 9771;
факс (+359 2) 988 5094
e-mail: mail@mtitc.government.bg
website: www.mtitc.government.bg
  Начало » Новини

Вицепремиерът Василев ще открие работна среща на тема “Транспорт и туризъм – силно партньорство” 16.06.2005

Вицепремиерът и министър на транспорта и съобщенията Николай Василев ще открие работна среща на тема “Транспорт и туризъм – силно партньорство”, “Тенденции на пазара за недвижими имоти”.

Дискусията ще се проведе на 17 юни 2005 г., петък, от 14:00 ч в Курортен комплекс “Златни Пясъци”, хотел “Астера”. Срещата се организира от Българското бюро за конгресен туризъм и от Американската търговска камара в България.

Министър Василев ще направи презентация по време на срещата, в която ще обобщи данните за нарастването на пътническия поток към България през последните години. Вицепремиерът ще акцентира върху конкурентните предимства на Варненска област в туризма. Той ще представи постиженията на курортните комплекси във Варна по отношение на привличането на все повече туристопотоци за България.

Вицепремиерът ще презентира разпределението на туристическите потоци, обслужени на Летище Варна през последните няколко години, както и действията, предприети от МТС за развитие на въздушния транспорт като цяло.

В изказването си министър Василев ще представи също така и развитието на пазара на недвижима собственост по Черноморието. Основен акцент в изложението ще бъдат факторите за интензивното развитие на пазара на недвижими имоти.

За допълнителна информация:
Радослава Петрова, Пресцентър,
Министерство на транспорта и съобщенията
Тел: 940 96 25
e-mail: rpetrova@mtc.government.bg


© Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията на Република България
2014 Всички права запазени