ул. "Дякон Игнатий" № 9, София 1000
Република България
тел: (+359 2) 940 9771;
факс (+359 2) 988 5094
e-mail: mail@mtitc.government.bg
website: www.mtitc.government.bg
  Начало » Новини

Пощенски служители бяха наградени по повод Световния ден на пощата 09.10.2013
Голям размер

Изявени пощенски служители бяха наградени днес по повод Световния ден на пощата – 9 октомври.

Служителите са номинирани от регионалните поделения на „Български пощи“ ЕАД за дългогодишната си работа и постигнати резултати в системата на най-големия пощенски оператор. Те получиха награди от Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията и „Български пощи“ ЕАД.

През 2012 г., само чрез клоновете на Български пощи, са изпратени и получени близо 55 милиона писма и колети, каза по време на церемонията заместник-министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Георги Тодоров. По думите му, тези данни са количествен израз на значимостта на работата на пощенските служители – независимо дали пренасят лични послания или важна бизнес информация.

Награди получиха Василка Узунова от отдел „Основни услуги и логистика“, София; Величка Тинева от пощенска станция Тервел, Желязка Петрова, служител на гише в село Тича, Сливенско; Мито Митов, началник на пощенска станция в Червен бряг; Росен Манчев, касиер на гише  в  село Беден, Смолянско.

Наградените ще разгледат Разменно–сортировъчния център на „Български пощи“ в София, както и Централното управление на дружеството.

 

       

                                                                        


© Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията на Република България
2014 Всички права запазени