ул. "Дякон Игнатий" № 9, София 1000
Република България
тел: (+359 2) 940 9771;
факс (+359 2) 988 5094
e-mail: mail@mtitc.government.bg
website: www.mtitc.government.bg
  Начало » Новини

Концесионерът на морските ни летища в Бургас и Варна ще бъде обявен утре 07.04.2005

Вицепремиерът Николай Василев ще обяви концесионера на двете граждански летища за обществено ползване в Бургас и Варна утре, 8 април 2005 г., в 13.00 часа в Гранд хотел София, зала София.

Днес Министерският съвет /МС/ одобри Доклада за класирането на кандидатите в обявената неприсъствена процедура за избора на концесионер на морските ни летища в Бургас и Варна. Той беше внесен в МС от вицепремиера и министър на транспорта и съобщенията Николай Василев в качеството му на председател на Конкурсната комисия, назначена от премиера Симеон Сакскобургготски.

Избраният концесионер ще бъде оповестен утре след обнародването на решението на Министерския съвет в Държавен вестник. Чл. 25 от Правилника за прилагане на Закона за концесиите гласи, че членовете на комисията са длъжни да опазват тайната на съдържащата се в предложенията информация, да не изнасят материалите за конкурса извън определеното място за заседаване на комисията и да не дават изявления пред средствата за масово осведомяване преди обнародването в "Държавен вестник" на решението на Министерския съвет за определяне на спечелилия конкурса участник.

За допълнителна информация:
Вера Деянова, Пресцентър,
Министерство на транспорта и съобщенията
Тел: 940 95 34
e-mail: vdeianova@mtc.government.bg


© Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията на Република България
2014 Всички права запазени