ул. "Дякон Игнатий" № 9, София 1000
Република България
тел: (+359 2) 940 9771;
факс (+359 2) 988 5094
e-mail: mail@mtitc.government.bg
website: www.mtitc.government.bg
  Начало » Новини

Вицепремиерът Николай Василев изпрати благодарствено писмо до варненския кмет Кирил Йорданов 25.03.2005

Вицепремиерът и министър на транспорта и съобщенията Николай Василев изпрати днес писмо до варненския кмет Кирил Йорданов. В него той изказва благодарността си за оказаната подкрепа при осигуряването на полицейска охрана и на необходимите екипи на спешната медицинска помощ. Кметът на град Варна ще помогне за осъществяването на идеята на министър Василев за поставянето на видеостена на входа на Морската градина. Чрез нея варненските фенове на футбола ще могат заедно да проследят футболната среща България – Швеция на 26 март 2005 г.

Текстът на писмото е следният:


“УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ЙОРДАНОВ,

Искам още веднъж най-сърдечно да Ви благодаря за подкрепата, която оказахте на идеята в центъра на Варна да бъде поставена видеостена, на която нашите съграждани да получат възможността да станат съпричастни на големия спортен празник – футболната среща България – Швеция.
Като варненци помним, че футболът е стъпил на българска земя именно в нашия град и затова дължим на варненските фенове възможността да почувстват атмосферата от националния стадион “Васил Левски” на черноморския бряг.
Възползвайки се от Вашата подкрепа, искрено се надявам и за в бъдеще да срещам готовност и инициативност от страна на ръководената от Вас община за реализацията на всички идеи, подчинени на голямата ни обща цел – да утвърдим Варна като един модерен, динамичен, европейски град, с разнообразен културен, обществен и спортен живот.”


За допълнителна информация:
Вера Деянова, Пресцентър,
Министерство на транспорта и съобщенията
Тел: 940 95 34
e-mail: vdeianova@mtc.government.bg


© Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията на Република България
2014 Всички права запазени