ул. "Дякон Игнатий" № 9, София 1000
Република България
тел: (+359 2) 940 9771;
факс (+359 2) 988 5094
e-mail: mail@mtitc.government.bg
website: www.mtitc.government.bg
  Начало » Новини

13 000 домакинства и стотици фирми от четири варненски района вече ще бъдат обслужвани в изцяло реконструирана поща 16.05.2014
Голям размер

Пощенската станция в един от най-бързо развиващите се и най-населени райони на Варна, от днес посреща клиентите си в напълно обновени помещения. Този офис на „Български пощи“ ЕАД обслужва 13 000 домакинства от кварталите Младост, Трошево и Победа, както и стотиците фирми и складови бази от Западна промишлена зона. Това съобщи по време на откриването министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Данаил Папазов.

Министърът каза още, че с извършената реконструкция се подобрява обслужването на клиентите на „Български пощи“ ЕАД. За улеснение на гражданите, които се придвижват по-трудно, е изградена специална рампа.

За кратък период от няколко месеца, това е 35-та поща, която отваря врати след основен ремонт, заяви Данаил Папазов. По думите му, програмата за осигуряване на по-добри условия за клиентите на Български пощи ще продължи и през следващите месеци.  Той увери, че екипът на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията работи усилено за развитието на Български пощи. „Опитваме се да наситим дейностите, а не да закриваме работни места“, каза още Данаил Папазов.

В церемонията по откриване на реновираната поща участваха заместник-министърите на транспорта, информационните технологии и съобщенията Георги Тодоров и Пътер Киров,  народният представител Борислав Гуцанов и главният изпълнителен директор на „Български пощи“ ЕАД Валентин Петков.

 


© Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията на Република България
2014 Всички права запазени