ул. "Дякон Игнатий" № 9, София 1000
Република България
тел: (+359 2) 940 9771;
факс (+359 2) 988 5094
e-mail: mail@mtitc.government.bg
website: www.mtitc.government.bg
  Начало » Новини

Заместник-министър Петър Киров поздрави Научно-техническия съюз на транспорта по случай Деня на транспортния работник 27.06.2014
Голям размер

Заместник-министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Петър Киров поздрави днес членовете на Научно-техническия съюз на транспорта и гостите на тържеството по случай професионалния празник на транспортните работници.

Прочетен бе поздравителен адрес от името на министър Данаил Папазов. „Транспортът и съобщенията осигуряват пряка заетост на близо 140 хиляди души. Вярвам, че транспортният отрасъл и за напред ще привлича истински професионалисти и много млади хора, които ще изпълняват задълженията си с желание и увереност, защото благодарение на този сектор се повишава конкурентоспособността на националната икономика“, се посочва в него.

Денят на транспортния работник се отбелязва в последната неделя на месец юни. В днешното честване участие взеха и представители на синдикатите в транспорта, на Националната транспортна камара, на структурите в системата на МТИТС и др.

 

 

 

 


© Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията на Република България
2014 Всички права запазени