ул. "Дякон Игнатий" № 9, София 1000
Република България
тел: (+359 2) 940 9771;
факс (+359 2) 988 5094
e-mail: mail@mtitc.government.bg
website: www.mtitc.government.bg
  Начало » Новини

С нова пощенска карта отбелязахме 50-годишнината от установяването на дипломатически отношения между България и Индия 02.12.2004

Днес със заповед на министъра на транспорта и съобщенията Николай Василев беше пусната в употреба илюстрована пощенска карта с нов, оригинален знак за цена на услугата и специален пощенски печат на тема “50 години от установяването на дипломатическите отношения между България и Индия”. Автор на проектите е художничката Багряна Тасева.

Пускането в употреба на пощенските карти, които са в тираж 1 080 броя, направи Олег Златарски, директор на дирекция ,,Политика в съобщенията” в Министерството на транспорта и съобщенията.

Гости на събитието бяха посланикът на Индия в нашата страна Динкар Кулар, първият секретар на посолството Рач Кумар Сингх, административното аташе Сунил Кумар Дудеджа и Борислав Костов – началник отдел ,”Южна и югоизточна Азия” към МВнР.

Пощенската карта освен в нашата страна ще достигне и до Индия, като символ на дългогодишното ни приятелство и споделените демократични ценности.

За допълнителна информация:
Костадин Вардев, Пресцентър,
Министерство на транспорта и съобщенията
Тел: 940 96 20
e-mail: kvardev@mtc.government.bg


© Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията на Република България
2014 Всички права запазени