ул. "Дякон Игнатий" № 9, София 1000
Република България
тел: (+359 2) 940 9771;
факс (+359 2) 988 5094
e-mail: mail@mtitc.government.bg
website: www.mtitc.government.bg
  Начало » Новини

Дирекция “Човешки ресурси” в МТС спечели втора награда в Конкурс за ефективно управление на човешките ресурси 19.11.2004

Дирекция “Човешки ресурси” в Министерството на транспорта и съобщенията спечели втора награда в “Конкурс за ефективно управление на човешките ресурси” в държавната администрация. Той беше обявен от Института по публична администрация и европейска интеграция.

Министерството на транспорта и съобщенията избра да представи своята практика, свързана с подпомагането на млади специалисти в тяхната професионална реализация и дейностите по обучение и развитие на служителите.

Конкурсът се проведе на два етапа. Достигналите до втория етап осем институции запознаха комисията на място с реалното прилагане на добрата практика и резултатите от нея.

Усилията на служителите от дирекция “Човешки ресурси” бяха отличени с втора награда, а постиженията им бяха публикувани в сборника "Добри практики за ефективно управление на човешките ресурси в държавната администрация" на Института по публична администрация и европейска интеграция.

За допълнителна информация:
Вера Деянова, Пресцентър,
Министерство на транспорта и съобщенията
Тел: 940 95 34
e-mail: vdeianova@mtc.government.bg


© Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията на Република България
2014 Всички права запазени