ул. "Дякон Игнатий" № 9, София 1000
Република България
тел: (+359 2) 940 9771;
факс (+359 2) 988 5094
e-mail: mail@mtitc.government.bg
website: www.mtitc.government.bg
  Начало » Новини

Министър Ивайло Московски: В кратки срокове рибарското селище в Сарафово ще получи сертификат за експлоатационна годност 18.06.2015
Голям размер

Следващата седмица рибарското селище в кв. „Сарафово“, гр. Бургас ще подаде документи в Изпълнителна агенция „Морска администрация“ за получаване на сертификат за експлоатационна годност и в най-кратки срокове ще го получи, за да може да извършва пристанищни услуги. Това заяви министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски по време на откриването на обекта днес.

„Пожелавам ви попътен вятър, голям улов и Свети Никола да ви пази“, с тези думи министър Московски се обърна към всички присъстващи рибари. Министърът пое конкретен ангажимент към тях, като им обеща, че когато сертификатът е готов, лично ще го връчи на ръководството на пристанището.

На церемонията по откриването на рибарското селище присъстваха министър-председателят Бойко Борисов, министърът на околната среда и водите Ивелина Василева, министърът на земеделието и храните Десислава Танева, кметът на община Бургас Димитър Николов, народните представители Иван Вълков и Димитър Бойчев.

 


© Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията на Република България
2014 Всички права запазени