ул. "Дякон Игнатий" № 9, София 1000
Република България
тел: (+359 2) 940 9771;
факс (+359 2) 988 5094
e-mail: mail@mtitc.government.bg
website: www.mtitc.government.bg
  Начало » Новини

МТИТС започна подготовка на план за издаване на пощенски марки през 2016 година 19.06.2015
Голям размер

Министерството на транспорта, информационни технологии и съобщенията (МТИТС) започва подготовката на Годишния тематичен план за издаване на пощенски марки през 2016 г. До 30 август 2015 г. ще бъдат приемани предложения за отбелязване на значими събития, кръгли годишнини и чествания. Те трябва да са свързани със събития, които имат обществена, национална или световна значимост; да отразяват кръгли годишнини от рождението на личности, с доказан във времето принос за утвърждаването на националната идентичност или за развитието на обществото; да се вписват в тематичните раздели „България – наша родина”, „България и Европа” и „България и света”.

Критериите са публикувани на интернет страницата на МТИТС https://www.mtitc.government.bg/page.php?category=471.

Утвърденият от министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Годишен тематичен план за издаване на пощенски марки, пощенски продукти и специални пощенски печати през 2016 г. ще бъде публикуван след края на октомври 2015 г.

Предложенията трябва да бъдат адресирани до Специализирания съвет по маркоиздаване към Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията или по електронен път на следните адреси: vmitova@mtitc.government.bg; pstoyanov@mtitc.government.bg.

 


© Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията на Република България
2014 Всички права запазени