ул. "Дякон Игнатий" № 9, София 1000
Република България
тел: (+359 2) 940 9771;
факс (+359 2) 988 5094
e-mail: mail@mtitc.government.bg
website: www.mtitc.government.bg
  Начало » Новини

Заместник-министър Анелия Крушкова заминава на посещениe в Германия 17.09.2004

Заместник-министърът на транспорта и съобщенията Анелия Крушкова заминава на работно посещение в столицата на Германия, Берлин, от днес до 21 септември 2004 г.

Утре Анелия Крушкова ще вземе участие в заседание на директорите на европейските железници в сградата на германските железници “Дойче бан”.

Дневният ред на заседанието включва доклади на Хартмут Медорн, председател на Съвета на директорите на “Дойче бан”, Ралф Нагел, представител на Федералното министерство на транспорта, строителството и жилищното дело, Жан-Пиере Дюпор, президент на Френската железопътна мрежа (Предприятие за железопътна инфраструктура на Франция – RFF), Бенедикт Вайбел, председател на Съвета на директорите на Швейцарските федерални железници (SBB) и др. По обяд делегатите ще подпишат съвместна резолюция и ще дадат пресконференция.

В понеделник, 20 септември, зам.-министър Крушкова ще присъства на откриването на конференцията “Световният железопътен пазар”. Неин организатор е фирма Vossloh. Основната тема на дискусиите е “Бъдещите финансови опции на железопътния пазар”.

На 21 септември Анелия Крушкова ще участва в официалното откриване на Световното изложение за транспортни технологии, иновативни компоненти, превозни средства и системи INNOTRANS BERLIN 2004.

За допълнителна информация:
Радослава Петрова, Пресцентър,
Министерство на транспорта и съобщенията
Тел: 940 96 25
e-mail: rpetrova@mtc.government.bg


© Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията на Република България
2014 Всички права запазени