ул. "Дякон Игнатий" № 9, София 1000
Република България
тел: (+359 2) 940 9771;
факс (+359 2) 988 5094
e-mail: mail@mtitc.government.bg
website: www.mtitc.government.bg
  Начало » Новини

Избран е правен консултант за концесионирането на морските ни летища Варна и Бургас 31.08.2004

Министерството на транспорта и съобщенията избра правен консултант за предстоящото концесиониране на морските ни летища Варна и Бургас. “Жид Лоарет Ноел” и ДЗЗД “Арсов, Начев, Ганева” е консорциумът, спечелил конкурса по Закона за обществените поръчки.

Със Заповед на министъра на транспорта и съобщенията Николай Василев от 17 юни 2004 г. беше обявена процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет: “Правно обслужване във връзка с концесионирането чрез конкурс на гражданско летище за обществено ползване Бургас и гражданско летище за обществено ползване Варна”. Срокът за подаване на офертите изтече на 13 август 2004 г. До края на този срок 12 фирми подадоха оферти.

На 16 август 2004 г. министър Василев назначи шестчленна комисия, която да отвори, да разгледа офертите и да класира кандидатите за правен консултант.

От избрания изпълнител се очаква да извърши правно консултиране при подготовката на конкурсната документация и концесионния договор. Правният консултант ще подпомага конкурсната комисия при процедурата за избор на концесионер и при сключването на концесионния договор.

За допълнителна информация:
Вера Деянова, Пресцентър,
Министерство на транспорта и съобщенията
Тел: 940 95 34
e-mail: vdeianova@mtc.government.bg


© Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията на Република България
2014 Всички права запазени